De nypudsede pokaler venter på nye kaptajner

Så er fregatten klar

Så er enden ved at være nær.

Så røg krudtkammeret

Årets korvetkaptajn Mona Sørensen

Årets fregatkaptajn Henning Steffesen

Lørdag d. 24 september mødtes 15 personer op til foreningens årlige fregatskydning.

Vi startede med at sætte tænderne i Jonnas lækre smørrebrød, desværre var både korvet og fregatkaptajnen fraværende, men alle fik en lille skarp til halsen inden i gik i gang med skydningen.

Da der kun var 15 skytter, skød alle på fregatten, så korvetten forblev i Fiskeriets Hus. Efter et par timers skydning blev krudtkammeret ramt, og årets fregatskydning var slut. Niels Kastberg og Karl Henning Sørensen trak sig tilbage for at gennemgå kuverterne. Så blev vinderne kåret, og der var præmier til alle. Efter Niels Kastberg udsagn var det første, det er sket og endda uden snyd. Årets korvet kaptajn blev Mona Sørensen og Henning Steffensen kunne kåres med skærf og pokal som årets fregatkaptajn.

Da vi var forud for tidsplanen, var der tid til lidt hygge inden vi skulle ned på Cafe Marina. Snakken gik lystigt i hele lokalet. Benny fra Hvide Sande skydeklub, som dagens anledning var trådt til som skydeleder, da vi ikke selv kunne stille en skydeleder, sagde at Marineforeningen altid var velkommen til at bruge skydebanerne, og at der altid vil være plads til os. Dette tilbud vil bestyrelsen nu tage op, måske kan vi i løbet af vinteren få en skydeaktivitet op at køre.

Ved 18 tiden begav de fleste af deltagerne sig ned på Cafe Marina, hvor en god dag sluttede af med lækker mad og hyggeligt samvær.

Bestyrelsen siger på gensyn til fregatskydning 2023.

Fregatskydning 2022