Nyhedsbrev nr. 1 maj 2023

Halløj alle medlemmer af Ringkøbing Hvide Sande Marineforening.

Bestyrelsen har siden årsskiftet været hæmmet af at 2 medlemmer har været langtidssyge.

Men nu er der igen ved at være damp på kedlen.

Vi vil gerne gennem nyhedsbreve informere jer løbende om bestyrelsens arbejde.

Kalenderen under aktiviteter er blevet opdateret

Bestyrelsen har afholdt et møde i begyndelsen af maj. Her blev det besluttet at årets udflugt går til SEA WAR museum og Motorsamlingen i Thyborøn. Der vil være guider begge steder. Vi håber vi kan spise frokost hos Thyborøn Marineforening ellers bliver der frokost hos marineforeningen i Lemvig. Udflugten er for medlemmer med ledsagere. Turen er planlagt til lørdag d. 9 september 2023.

Årets fregatskydning løber af stablen lørdag d. 30 september.

Her kan medlemmer med ledsagere deltager.

Der vil senere komme indbydelser ud til disse 2 arrangementer, men sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Bestyrelsen håber på stor opbakning til begge aktiviteter.

Foreningen vil være stede til Maritim Festival på havnen i Hvide Sande søndag d. 30 juli. Hvis nogle af jer har lyst til at være med så sig til. Sidste år var vi med og de 5 medlemmer fik sig nogle hyggelige timer på kajen.

Arven efter Arne har været i skifteretten, og sidste nyt er, at foreningen skal søge om skattefritagelse. Alle relevante papirer er sendt til skattestyrelsen i Saxkøbing.

Så vi må væbne os med tålmodighed.

Niels Kastberg har lavet et navneskilt til Svendborg Marineforening, Niels har afstået fra betaling mod at Svendborg Marineforening, hjælper os med at søge fonde, så vi på sigt måske kan få vores egen marinestue. Svendborg Marineforening har gode relationer i Mærsk, dette har udmøntet sig i mange positive svar fra Mærsk, når foreningen søgte i deres fonde.

Ringkøbing Hvide Sande Marineforening får snart ny mailadresse, indtil nu har foreningen brugt en privat gmail. Men på sigt er uholdbart, så foreningen vil blive tilsluttet en mailadresse, der er understøttet af Danmarks Marineforening.

Per Ravn Sekretær